Mπουνιές Κασιδιάρη στην Κανέλλη! (vids)

Gazzetta team
Mπουνιές Κασιδιάρη στην Κανέλλη! (vids)
Απίστευτα πράγματα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη στον αέρα και μπουγέλωσε την Δούρου! Δείτε το βίντεο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε on camera και χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη, αφού πρώτα πέταξε ένα ποτήρι νερό στην Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η εισαγγελέας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, ζήτησε τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου και πλέον ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α αναζητείται!

Όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη συζήτηση δίκη η οποία εκκρεμεί εις βάρος του Κασιδιάρη εκείνος... ξέφυγε. «Άντε βρε νούμερο, που θα πάμε 500 χρόνια πίσω τη χώρα. Αεί στο διάολο», είπε στη Δούρου όταν είπε ότι «έχουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω» και της πέταξε ένα ποτήρι νερό!

Η Κανέλλη σηκώθηκε να υπερασπιστεί τη Δούρου, πέταξε χαρτιά και είπα «φύγε από εδώ κωλόπαιδο» και ο Κασιδιάρης ξεκίνησε να την χτυπά! Σύμφωνα με μαρτυρίες, χτύπησε τον αρχισυντάκτη της εκπομπής καθώς και άλλους συντελεστές! Τελικά έσπασε μία πόρτα και διέφυγε, ενώ στα στούντιο έφτασαν περιπολικά! Mάρτυρες αναφέρουν ότι έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό όσους ήταν εκεί και όταν κάποιος προσπάθησε να τον σταματήσει, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε... να πάνε στο χώρο 100 άτομα!

«Δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, αφού η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών», λένε από την Εισαγγελία.

«Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλλης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε στο twitter: Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η... Τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των Ναζί!». Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για τα όσα έγιναν:

O εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ντροπή αυτές οι εικόνες. Ελπίζω πως όσοι ψήφισαν και έστειλαν στη Βουλή αυτά τα φασισταριά, αυτά τα υποκείμενα, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα: Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου έχει λάβει την απόφαση να μην προβάλλει όσα και όσους καλλιεργούν το ρατσιστικό μίσος. Γι αυτόν το λόγο, δεν έδωσε βήμα στο αντίστοιχο φασιστικό κόμμα του Βελγίου. Δεν είναι λιγότερο δημοκράτες, εκεί, από εμάς».

«Με τον πιο δριμύ και κατηγορηματικό τρόπο εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την επίθεση στην Λιάνα Κανέλη από τον Κασιδιάρη. Αίσχος!», έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη:

«Αποκαλύφθηκαν οι νεοναζιστές, η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει σ'αυτούς τους μπράβους που μπήκαν στη βουλή», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

«Όταν το ΚΚΕ λέει διορθώστε τη ψήφο όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή να το ακούτε. Άντρας ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό πετάει νερό στην κ. Δούρου με βρίζει, είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει. Τον Κασιδιάρη να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψήφισαν», είπε η Κανέλλη:

«Τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται. Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού. Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή», είπε από την πλευρά της η Λούκα Κατσέλη.

Μιλώντας στον Real FΜ, ο Αντώνης Δελλατόλας αποκάλυψε ότι ο Κασιδιάρης χτύπησε και τον Παπαδάκη: «Η συζήτηση πήγαινε καλά, εγώ δεν μετείχα στη συζήτηση έχω μία απέχθεια, δε μίλησα καθόλου, η κ. Δούρου του είπε ότι έχετε μία εκκρεμοδικία, την είπε νούμερο της πέταξε το ποτήρι με το νερό, η Λιάνα του φώναξε "τι κάνεις ρε" και σηκώθηκε βρίζοντάς την και της έριξε γροθιά, χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη και τους καμεραμαν, έσπασε την πόρτα και με τη βοήθεια δύο συναδέλφων του έφυγε απειλώντας ότι θα επιστρέψει με 100 άτομα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα αυτό που ήταν ευρέως γνωστό. Το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της συγκεκριμένης οργάνωσης οι οποίες αναβάλλονται συνεχώς, δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή».