«Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται...»
«Με στεναχώρησαν ορισμένα πράγματα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έτσι όπως την ήξερα, δεν υπάρχει πια. Παλαιότερα οι άνθρωποι έβγαιναν και διασκέδαζαν, ήλπιζαν σε κάτι. Είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι, όπως υπαγορεύει η παράδοσή μας. Τώρα, υποχρεώνονται να μοιράζουν τον λογαριασμό σαν τους Γερμανούς. Αισθάνονται ταπεινωμένοι ενώ είναι περήφανοι», τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος και πρόσθεσε, για την άνοδο της Χρυσής Αυγής:
«Τα ακροδεξιά κόμματα δεν είχαν ποτέ απήχηση στην Ελλάδα μέχρι τώρα. Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου. Συνοδεύουν τις γιαγιάδες στην τράπεζα, για να τις προστατεύσουν από τις κλοπές, που έχουν αυξηθεί πολύ. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο Μητσοτάκης δέχτηκε ερώτηση από... την Αυστραλία στην ΔΕΘ: «Η επιστολική ψήφος είναι κατάκτηση» (vid)
- Μητσοτάκης για Τέμπη: «Έγινε το πρώτο δρομολόγιο με πλήρη τηλεδιοίκηση, είμαστε στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού» (vid)
- Απάντηση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Θα μείνεις στην ιστορία ως Πρωθυπουργός του ΟΠΕΚΕΠΕ, των Τεμπών και των υποκλοπών»
