Να γιατί επέστρεψε η Ντόρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τους λόγους που την έφεραν πίσω στη Νέα Δημοκρατία εξήγησε σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη που έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ.
«Κάνεις μία ιεράρχηση στόχων, ο πρώτος είναι να μείνουμε στο ευρώ. Είχα πει πως για να γίνει κάτι (σ.σ. επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία) τέτοιο χρειάζεται ένα πλαίσιο αρχών, αυτό τέθηκε χθες», τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Στην συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε για την συμβουλή που της έδωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. «Υπάρχουν στιγμές που ξεχνάς τα προσωπικά σου και βάζεις τη χώρα από πάνω, αυτή τη στιγμή η χώρα έχει ανάγκη αυτή τη συστράτευση», σχολίασε και κατέληξε: «Δεν θέλουν να μας βγάλουν από το ευρώ, θα αναγκαστούν να το κάνουν εάν εμείς ακολουθήσουμε διαφορετική πορεία»
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ψυχραιμία, κυρά μου! Τι φωνάζεις;» - Το χρονικό της εκτέλεσης του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17Ν
- Το σημερινό μενού με τις τράπεζες, τα κόμματα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και το σχέδιο της Καρυστιανού αν δεν εκλεγεί
- Μαρία Καρυστιανού: «Αν δεν μπούμε στην Βουλή θα φύγω από την Ελλάδα και θα τελειώσει η πολιτική για μένα» (vid)
