Κρίσιμες ώρες για τη χώρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Όνειρο απατηλό η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με αποτέλεσμα σήμερα να ξεκινά νέος κύκλος διαβουλεύσεων. Στο Προεδρικό ο Κ. Παπούλιας θα ξανασυναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς για ένα δεύτερο και τελευταίο κύκλο διαβουλεύσεων.
Στη νέα διαβούλευση, που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 19:30, ο Α. Τσίπρας αρνείται να προσέλθει και σύμφωνα με τον ίδιο τα κόμματα προσπαθούν να εκβιάσουν τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον Φ. Κουβέλη ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαβούλευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Φ. Κουβέλης πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 22:30 και συνομίλησε για μισή ώρα περίπου με τον Κ. Παπούλια.
Διαβάστε αναλυτικότερα στο Newsit.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»: Το «καρφί» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα με στίχο του Μητροπάνου
- ΔΕΘ 2026: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – 400 ευρώ στους συνταξιούχους, 500 ευρώ στο Δημόσιο και o «κλειστός κουμπαράς» για κάθε παιδί
- «Οι μισές εμφανίζονται εγκυμονούσες»: Σάλος με τη δήλωση Βούλτεψη για τα κενά στα σχολεία
