«Δεν δεχόμαστε το Μνημόνιο»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το Μνημόνιο και τόνισε ότι το μήνυμα του λαού για τη χώρα είναι ξεκάθαρο.
Το θρυλικό στέλεχος της Αριστεράς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και αρχικά σχολίασε την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρώπη: «Είναι καθαρό το κείμενο του Αλέξη Τσίπρα», είπε για να προσθέσει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει ακυβερνησία: «Έχουμε δηλώσει εξαρχής ποια είναι η πολιτική μας και πήραμε την έγκριση στις 6 Μαΐου».
Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου τόνισε: «Είχαμε χιλιάδες τηλεφωνήματα αυτό το διάστημα. Ανάμεσα σε όλα ένα έλεγε μόνο να αποδεχτούμε τη λύση αυτή που μας προτείνουν», ενώ συμπλήρωσε:
«Δεν δεχόμαστε το Μνημόνιο. Αν οι άλλοι θέλουν επαναδιαπραγμάτευση δεν έχουμε πρόβλημα να το συζητήσουμε αλλά εμείς διαγράφουμε το χρέος» .
