Παίξε στο Red Spade Open την Κυριακή με $1 εκατομμύριο εγγυημένα

Pokerlobby.gr Team
Παίξε στο Red Spade Open την Κυριακή με $1 εκατομμύριο εγγυημένα

bet365

To Red Spade Open επιστρέφει αυτή την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και σας περιμένει με μόλις $55 να διεκδικήσετε το μερίδιο σας από ένα τουρνουά που έχει εγγυημένο prizepool $1 εκατομμυρίου.

Το PokerStars αποτελεί το μεγαλύτερο poker room και μπορείς να βρεις τα μεγαλύτερα τουρνουά και τις καλύτερες προσφορές σε αυτό. Το δημοφιλές Red Spade Open επιστρέφει και θα προσφέρει το λιγότερο $100.000 στον μεγάλο νικητή ενώ αν αποκλείσεις κάποιον παίκτη από την Team PokerStars Pro ή Team Pro Online τότε θα παραλάβεις επιπλέον $250. Αν πάλι βρεθείς στο τραπέζι απέναντι στον Isaac Haxton και τον αποκλείσεις θα πάρεις εκτός από τα $250 και επιπλέον μία πρόσκληση για μία heads up αναμέτρηση, στην οποία μπορείς να κερδίσεις $1.000. Αυτή είναι μία προσφορά στα πλαίσια της εβδομάδας των Team Pro Online.

Πώς να παίξεις στο Red Spade Open


• Πότε: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, στις 15:00 ET
• Buy-in: $55
• Εγγύηση: $1.000.000
• Πρώτη θέση: Τουλάχιστον $100.000

Μπορείς να κάνεις απευθείας εγγραφή πληρώνοντας τα $55 ή με προκριματικά που ξεκινούν από μόλις $1 έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το τεράστιο αυτό έπαθλο.

Παίξε στις μεγαλύτερες διοργανώσεις ακόμα και δωρεάν μέσα από το PokerStars

Για να βρεις το Red Spade Open και τα σχετικά satellites στο λόμπι του PokerStars, διάλεξε την ετικέτα ‘Τουρνουά’ - πληκτρολόγησε ‘Red’ στο πλαίσιο αναζήτησης ‘Εύρεση Τουρνουά’ και θα εμφανιστούν τα τουρνουά. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες θέσεις για το Red Spade στο Κατάστημα VIP. Ανάλογα με το επίπεδο σου στο VIP Club, μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου με μόλις 3.100 πόντους FPP!

Σημείωση: Τα έπαθλα bounty μετρητών θα πληρωθούν αυτόματα κατά τη διάρκεια του Red Spade Open. Ο παίκτης που βγάζει knock-out τον Ike Haxton θα ειδοποιηθεί από το PokerStars για να κανονιστεί η μάχη Heads-up. Μόνο για μία εβδομάδα το Red Spade Open θα αντικαταστήσει το τουρνουά Bigger $55. Το τακτικό εβδομαδιαίο event θα επιστρέψει στις 2 Νοεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα