Το «μαχαίρι στο λαιμό» από Ντατόμο

Το «μαχαίρι στο λαιμό» από Ντατόμο

Γράφει ο... Αετός!
Το «μαχαίρι στο λαιμό» από Ντατόμο

bet365

Ένα από τα ανοιχτά μέτωπα στους διακανονισμούς της ΑΕΚ προς πρώην ποδοσφαιριστές είναι εκείνο του Ντατόμο, ο οποίος εμφανίζεται ανένδοτος και περιμένει να εισπράξει και πρόστιμο!

Ο Ουρουγουανός πρώην αριστερός μπακ της Ένωσης κάνει τη ζωή δύσκολη των ανθρώπων της ΠΑΕ, αφού όπως διεμήνυσε μέσω του εκπροσώπου του δεν δέχεται την πρόταση της ΑΕΚ για νέο διακανονισμό των οφειλών του.

Ο Κλαούντιο Ντατόμο περιμένει από τους «κιτρινόμαυρους» να του καταβάλλουν άμεσα το ποσό των 120.000 ευρώ που του οφείλουν βάσει του συμβολαίου του, και επειδή η ΑΕΚ δεν τήρησε τις ημερομηνίες καταβολής τους απαιτεί να εισπράξει και το πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ που προβλέπεται λόγω της καθυστέρησης καταβολής των οφειλομένων. Δηλαδή, συνολικά 190.000 ευρώ τα οποία ξεκαθάρισε ότι τα θέλει άμεσα και μέχρι τελευταίας... δεκάρας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα