Κοντά στην σωτηρία η ΑΕΚ!

Κοντά στην σωτηρία η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Κοντά στην σωτηρία η ΑΕΚ!

bet365

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Ντέμη Νικολαΐδη να επαναδραστηριοποιείται στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να φέρνει λύση ουσίας για το μέλλον έχουν βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το ενδεχόμενο μιας ουσιαστικής και μόνιμης λύσης για την επόμενη μέρα στο κομμάτι της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνει πραγματικότητα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να επαναδραστηριοποιηθεί στην ΑΕΚ, κοινώς να επιστρέψει στην ΠΑΕ έχοντας ίσως ξανά τη θέση του προέδρου. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν έχει τελειώσει οριστικά ακόμα, δηλαδή το να είναι και πάλι μπροστά και να ηγείται της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, ωστόσο οι επαφές του με δυνατούς επιχειρηματίες (παρουσία του Μπεθάνη ως μεσάζοντα και όχι μόνο) επιβεβαιώνονται και μάλιστα τον θέλουν να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη λύση που θα ισοδυναμεί με σωτηρία.

Σε απόδοση 1.95 βρίσκουμε στην sportingbet το διπλό της ΑΕΚ στην Κέρκυρα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal που αφορά το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ, τις οποίες ωστόσο δεν μπορεί κανείς να τις πάρει αψήφιστα και να τις προσπεράσει χωρίς να δώσει βάση. Από την πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση σχετικά με το αν ευσταθούν ή όχι τα όσα διαβάζετε παραπάνω. Πάντως, είναι δεδομένο ότι σχετικά με το δάνειο που έχει δοθεί στην ΑΕΚ για την αδειοδότητσή της, τα χρήματα έρχονται (και) από τη Σαουδική Αραβία. Περισσότερες και συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά και απαντήσεις σε όποιο ερώτημα έχετε, θα δοθούν στο live που θα κάνουμε μαζί στις 18:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα