Μιραλάς: «Αφιερωμένα σε όσους με στηρίζουν»

Δημήτρης Τομαράς
Μιραλάς: «Αφιερωμένα σε όσους με στηρίζουν»

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη στην ομάδα και αφιέρωσε τα τέσσερα γκολ σε όσους τον στηρίζουν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βέλγος φορ:

Για τα τέσσερα γκολ: «Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω τέσσερα γκολ, είμαι πολύ ευχαριστημένος κι επειδή είμαι πλέον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι κέρδισε για μία ακόμα φορά η ομάδα. Μένουν κι άλλα παιχνίδια, το σημαντικό είναι να πηγαίνουμε καλά, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η ομάδα συνολικά. Δεν θυμάμαι να έχω βάλει άλλη φορά τόσα γκολ παρά σε προπόνηση και στον κήπο μου!».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά, ότι δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες και σήμερα πράγματι καταφέραμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε πολλά γκολ. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα, η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται κι αυτό είναι πολύ καλό για μένα (σ.σ. γέλια)».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τους φιλάθλους μας, είναι πολύ σημαντικό το ότι αυτοί οι άνθρωποι εν μέσω οικονομικής κρίσης να μας στηρίζουν γεμίζοντας διαρκώς το γήπεδο μας. Τους ευχαριστώ πολύ».

 

Για το πού θέλει να αφιερώσει τα γκολ: «Τα τέσσερα γκολ μου θέλω να τα αφιερώσω πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους που με στηρίζουν, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου και βέβαια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα