Τα «λένε» ΑΕΚ και Γκούντγιονσεν

Τα «λένε» ΑΕΚ και Γκούντγιονσεν

Τα «λένε» ΑΕΚ και Γκούντγιονσεν

bet365

Το μέλλον του Έιντουρ Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ θα συζητήσουν ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον παίκτη τις επόμενες ημέρες.

Ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός μπορεί να εξακολουθεί να βρίσκεται στα «πιτς» ωστόσο ο Ανδρέας Δημητρέλος στο πλαίσιο του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς, θέλει να... βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη μέσα στο επόμενο διάστημα. Εξάλλου το συμβόλαιο του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα είναι απ' τα πλέον «παχυλά» του συλλόγου και το μόνο σενάριο που δεν διαφαίνεται στον ορίζονται είναι να συνεχίσει ο παίκτης ν' αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ με τα ίδια χρήματα που λαμβάνει αυτή τη στιγμή.

Το κατά πόσο βέβαια θα θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει στον «Δικέφαλο» είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, αφού κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος φαίνεται απ' την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» σε περίπτωση που δει ότι ο Γκούντγιονσεν έχει διάθεση να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας, θεωρείται δεδομένο ότι θα του προτείνει μία σημαντική μείωση αποδοχών.

Θα πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι για ν' αρχίσουν οι όποιες συζητήσεις θα πρέπει πρώτα να εξοφληθεί ο Ισλανδός, ώστε τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του να υπογράψουν για να εξασφαλίσει η ΠΑΕ την αδειοδότηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα