«Εμείς θέλουμε να ζήσει το ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
«Εμείς θέλουμε να ζήσει το ποδόσφαιρο»

bet365

Στον Ολυμπιακό θέλησαν να δώσουν ορισμένες διευκρινίσεις μετά την ανακοίνωση της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι κύριο μέλημά των ανθρώπων του είναι να βγει... ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Στο λιμάνι σημείωναν ότι η στάση τους σε σχέση και με NOVA και συνολικά, έχει να κάνει με το ότι πάνω απ' όλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να ζήσει το ποδόσφαιρο. Στην πειραϊκή ΠΑΕ επιζητούν να πάνε κόντρα σε όλους εκείνους που ήδη μιλούν για σάπια και άρρωστα πράγματα, για τους οποίους επισημαίνουν ότι πριν από μερικές εβδομάδες έλεγαν πως το φετινό πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών.

«Εμείς θέλουμε να ζήσει το ποδόσφαιρο», είναι το μήνυμα των παραγόντων των Πειραιωτών. Αυτό που επιθυμούν είναι να μπορέσει το ελληνικό πρωτάθλημα να επουλώσει τις πληγές του και να προχωρήσει μπροστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα