Ξεχρεώνει τους παίκτες ο Γόντικας

Ξεχρεώνει τους παίκτες ο Γόντικας

Ξεχρεώνει τους παίκτες ο Γόντικας

bet365

Ο Δημήτρης Γόντικας βάζει μπροστά το πλάνο αποπληρωμής των οφειλών προς τους παίκτες της ομάδας, αλλά και στις λοιπές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, όπως την Εφορία.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έχοντας στα χέρια του τα περίπου 1,7 εκ. ευρώ του Βγενόπουλου αλλά και τα 250.000 ευρώ του Πολέμη (αναμένονται άλλα 750.000 ευρώ μέσω χορηγιών) βάζει μπροστά το σχέδιο αποπληρωμής των παικτών της ομάδας.

Αρχικά, η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές στα ποσά που τους οφείλει και μέχρι το τέλος του μήνα είναι υποχρεωμένη να εξοφλήσει τα 2,473.000 ευρώ τοις μετρητοίς. Αυτό το ποσό θα δοθεί σε εκείνους που τους οφείλονται χρήματα έως και την 30ή Σεπτεμβρίου του 2011. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θα ιεραρχήσει τη σειρά των πληρωμών με εκείνους που έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο και εκείνους που βρίσκονται ακόμη στην ομάδα, και ακολούθως θα προβεί και σε έναν διακανονισμό μαζί τους για την πλήρη εξόφλησή τους.

Αυτή η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να μπουν οι σχετικές αποδείξεις στον φάκελο του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα στείλει η ΕΠΟ στην UEFA πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας.

Υπολογίζεται να περισσέψει ένα ποσό της τάξης των 200-250.000 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφτούν κάποιες άλλες «τρύπες» της ΠΑΕ.

Σημειώνεται, ότι ο Παναθηναϊκός – μαζί με την Εφορία – οφείλει στους παίκτες του 6,5 εκ. ευρώ μέχρι την 30η Δεκεμβρίου του 2011, ωστόσο η UEFA δίνει την δυνατότητα είτα να γίνει η πληρωμή τοις μετρητοίς, είτε να παρουσιαστεί ένα πλάνο αποπληρωμών έως τα τέλη του Ιουνίου, ώστε το Τριφύλλι να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση για τα τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα