Πριμ 100.000 ευρώ για τη νίκη!

Πριμ 100.000 ευρώ για τη νίκη!

Gazzetta team
Πριμ 100.000 ευρώ για τη νίκη!

bet365

Πριμ 100.000 ευρώ, για πρώτη φορά φέτος, θα λάβουν οι παίκτες της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μέλος των Supporters τα προσφέρει. Όλο το παρασκήνιο.

Λίγο πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ενημερώθηκαν οι αρχηγοί της Ενωσης πως γνωστός επιχειρηματίας που υποστηρίζει τον «δικέφαλο» προσέφερε ως πριμ στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας 100.000 ευρώ πριμ για να νικήσουν τους πράσινους.

Ομως, θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του με τους captain (Λυμπερόπουλος, Καφές και Δέλλας) να απαντούν πως αν δεν δημοσιεύσει το όνομα του δεν δέχονται το πριμ, καθώς δεν θέλουν να λάβουν χρήματα αγνώστου προελεύσεως. Ο οικονομικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο Δημητρέλος έκαναν την συζήτηση στο προπονητικό κέντρο των Σπατών και αυτή δεν κράτησε πάνω από 120 δευτερόλεπτα.

Ο Στεφάνου το πριμ

To gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε για τον άνθρωπο που έδωσε το πριμ που λέγεται Δημήτρης Στεφάνου καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο άνθρωπος που δίνει το πριμ λέγεται Στεφάνου και είναι μέλος των Supporters και από αυτούς που έχουν... χρήματα. Ομως, ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του επειδή στις επιχειρήσεις που διατηρεί γίνονται απολύσεις.

Πάντως, το πριμ των 100.000 ευρώ τελικά θα δοθεί στους παίκτες της ΑΕΚ και το όνομα του επιχειρηματία θα γίνει επίσημα γνωστό σε λίγη ώρα μέσω ανακοίνωσης. Αξιοσημείωτο είναι πως στην Ενωση πρώτη φορά δίδεται πριμ για νίκη καθώς κάτι ανάλογο δεν έγινε σε κανένα ματς της φέτος. Ούτε στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στους φιλάθλους την κατάσταση σχετικά με το πριμ νίκης που προτάθηκε από ανώνυμο φίλο της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το οποίο σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτό.

Ο πριμοδότης είναι ο γνωστός Ενωσίτης και μέλος του Supporters Club Δημήτρης Στεφάνου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, προκειμένου ωστόσο να αποφευχθεί η οποιαδήποτε υπόνοια ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε για την ιστορία της αλλά εξυπηρέτησε συμφέροντα άλλων συλλόγων δέχθηκε τη δημοσιοποίηση της πράξης του.

Οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, αρνήθηκαν αρχικά το ανώνυμο πριμ νίκης και πλέον είναι θέμα δικό τους και του κ. Στεφάνου αν επιθυμούν να το συζητήσουν ξανά»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα