Μονόδρομος η νίκη για Βέρντερ!

Gazzetta team
Μονόδρομος η νίκη για Βέρντερ!

bet365

Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Βέρντερ υποδέχεται το κουρασμένο, Αννόβερο. Προβληματίζουν οι γηπεδούχοι, αφού δεν έχουν σκοράρει στα δυο τελευταία διαδοχικά ματς.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Χέρτα, με την ομάδα της Βρέμης να προβληματίζει αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Δεύτερη διαδοχική ήττα και το αρνητικό είναι πως σε ισάριθμα ματς δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Υποδέχεται το Αννόβερο εντός έδρας δεν έχει νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες της, ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, αφού σε αντίθετη περίπτωση χάνει τις όποιες ελπίδες για τετράδα, ενώ θα βγει και εκτός πεντάδας. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μπακ Φριτς.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Δεν χάνει ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού πήρε ισοπαλία 2-2 από την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η ομάδα πάντως παρουσιάζει αρκετά σημάδια κόπωσης, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση σε εκτός έδρας ματς και έχει μόλις δύο νίκες σε δώδεκα αγώνες, αν και χάνει δύσκολα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παραμένουν εκτός πλάνων οι βασικοί Νάλντο (αμυντικός), Πρεντλ (αμυντικός), Χαντ (μέσο-επιθετικός).
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Θα προλάβει ο βασικός επιθετικός Αμπντελάουε, εκτός είναι ο βασικός μέσος, Σμίντεμπαχ και ο βασικός μπακ Σουλτς.

ΦΟΡΜΑ
Χέρτα – Βέρντερ 1-0
Βέρντερ – Νυρεμβέργη 0-1
Αμβούργο - Βέρντερ 1-3
Βέρντερ - Χοφενχάιμ 1-1
Φράιμπουργκ - Βέρντερ 2-2
Βέρντερ - Λεβερκούζεν 1-1

Αννόβερο – Άουγκσμπουργκ 2-2
Ντόρτμουντ – Αννόβερο 3-1
Χέρτα - Αννόβερο 0-1
Αννόβερο - Νυρεμβέργη 1-0
Χόφενχαϊμ - Αννόβερο 0-0
Καϊζερσλάουτερν - Αννόβερο 1-1

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 4-1-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11:0-1
2009-10:0-0
2008-09:4-1
2007-08:6-1
2006-07:3-0
2005-06:5-0

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
Βέρντερ: Βίσε, Φριτζ, Αφόλτερ, Παπασταθόπουλος, Χαρτζιρτζ, Μπαργκφριντε, Γιουνούζοβιτς, Τρίμπουλ, Μαρίν, Ρόζενμπεργκ, Πιζάρο
Αννόβερο: Ζίλερ, Τσερούντολο, Χάτζι, Πόγκατετζ, Πάντερ, Πίντο, Στιντλ, Ράους, Σκλαουντραφ, Για Κόναν, Αμπντελάουι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα