Για τη σωτηρία η Βαλενσιέν

Για τη σωτηρία η Βαλενσιέν

bet365

Η Σεντ Ετιέν τελευταία απογοητεύει και η Βαλενσιέν έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει το τρίποντο στο «Ενό» και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Από την στιγμή που σταμάτησαν τα προβλήματα τραυματισμών οι «νορντίστ» είναι εξαιρετικοί. Η Βαλενσιέν παραμένει χωρίς ήττα στους τελευταίους 5 αγώνες (3 νίκες) και ειδικά στο «Ενό» παρουσιάζονται πολύ δυνατοί. Το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν είναι ένα πρώτης τάξεως τεστ για τον Σάντσες και τους παίκτες του, προκειμένου να δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι η παραμονή είναι εξασφαλισμένη, όμως αν η Βαλενσιέν συνεχίσει να δείχνει το ίδιο πρόσωπο τότε δύσκολα θα υπάρξουν τέτοιες σκέψεις.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις των «στεφανουά» ήταν αποκαρδιωτικές… Η Σεντ Ετιέν πήγαινε… τρένο για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ βρέθηκε να κυνηγάει ακόμη και την Λιλ στην 3η θέση. Η ισοπαλία με την Οσέρ (0-0) και η ήττα από την Εβιάν (2-0) μπορεί να μην την άφησαν πολύ πίσω στην βαθμολογία, όμως η εικόνα δεν άφησε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Οι «στεφανουά» θα παίξουν με στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τη νίκη, όμως είναι δύσκολο με τη ψυχολογία να μην είναι και στο καλύτερο επίπεδο.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Βαλενσιέν:
Ο Σάντσες είναι στην ευχάριστη θέση τον τελευταίο καιρό να έχει σχεδόν πλήρη την ομάδα του. Με τον Ντανίκ να επιστρέφει θα λείψουν μόνο οι Λεκά, Λαλά και Τζούριτς (μόνο ο πρώτος βασικός).

Σεντ Ετιέν: Ο Περέν είναι έτοιμος να επιστρέψει, όμως είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί, ενώ σημαντική είναι η απουσία του τραυματία Νικολίτσα. Από το ξεκίνημα της σεζόν τραυματίας ο Αλόνσο.

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 παιχνίδια)

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Σοσό-Βαλενσιέν 1-1
Βαλενσιέν-Λοριάν 2-0
Μαρσέιγ-Βαλενσιέν 1-1
Βαλενσιέν-Νανσί 1-0
Ντιζόν-Βαλενσιέν 1-2
Βαλενσιέν-Αζαξιό 1-2

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Σεντ Ετιέν-Εβιάν 0-2
Οσέρ-Σεντ Ετιέν 0-0
Σεντ Ετιέν-Λοριάν 4-2
Σεντ Ετιέν-Ρεν 4-0
Τουλούζ-Σεντ Ετιέν 0-1
Λιλ-Σεντ Ετιέν 3-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-1-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 1-1
2009-10: 1-0
2008-09: 1-0
2007-08: 2-0
2006-07: 1-0

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βαλενσιέν (Ντάνιελ Σάντσες):
Πενετό, Μπονγκ, Ισιμάτ Μιρίν, Ζιλ, Ματέρ, Σάντσες, Κοάντ, Καμαρά, Ντουκουρτιού, Ντανίκ, Πιζόλ.

Σεντ Ετιέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ρουφιέ, Εμποντό, Μινιό, Μαρσάλ, Γκουλάμ, Κλεμόν, Λεμουάν, Μπατλές, Σακό, Γκραντέλ, Ομπαμεγιάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα