Ξεκούραση για «Σάλπι»

Ξεκούραση για «Σάλπι»

bet365

Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Έλληνας επιθετικός προτιμήθηκε για προληπτικούς λόγους να ξεκουραστεί.

Ο διεθνής επιθετικός θεωρήθηκε καλύτερο να ξεκουραστεί, γι' αυτό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στη προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγο στη Νέα Μεσημβρία και η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Πιθανότατα ωστόσο δεν πρόκειται να προκύψει πρόβλημα σχετικά με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Βλάνταν Ίβιτς απ' το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αφού παρά το γεγονός πως ο παίκτης προσπάθησε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, εν τέλει δεν τα κατάφερε κι έτσι ακολούθησε για μία ακόμα φορά ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Σνάουτσερ μπορεί σήμερα να αισθανόταν καλύτερα και να είχαν υποχωρήσει αισθητά οι ενοχλήσεις που νιώθει στους κοιλιακούς, προτιμήθηκε ωστόσο να προπονηθεί και πάλι μόνος του, κάτι που σημαίνει ότι αύριο θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσον θα είναι σε θέση να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Σχετικά με τον Ντάριο Κρέσιτς, για θλάση β' βαθμού κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις, ενώ σήμερα το απόγευμα θα υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα