«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Τσάβαλος ήταν αυτός που ανέλαβε την κοπή, μαζί με το μέλος της διοίκησης, Λάζαρο Καμπανόπουλο. Οι τυχεροί ήταν ο τερματοφύλακας, Γιάννης Ανέστης και ο προπονητής της ομάδας Κ-20 Δημήτρης Κουζινός.
Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ομάδας, τόνισε: «Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και φυσικά να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Εσείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εντός του γηπέδου και εμείς ως διοίκηση, ο καθένας από το πόστο του πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Το παρών στην κοπή της πίτας, έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και από πλευράς διοίκησης εκτός από τον πρόεδρο Βασίλη Τσάβαλο, παρόντες ήταν και οι αντιπρόεδροι, Παντελίδης Τσιλαλίδης, Νίκος Γκλεζάκος, καθώς και τα μέλη, Λάζαρος Καμπανόπουλος, Βαγγέλης Φούλης και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης.
Η προπόνηση
Πριν από την κοπή της πίτας, έγινε κανονικά προπόνηση. Οι Πετκάκης, Σιδεράκης, Ρόβας, Κουλουχέρης, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος, συνέχισαν το θεραπευτικό τους πρόγραμμα. Απόντες ήταν επίσης οι Αμπντουλάγιεφ, Πιέρ. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, ενώ ο δεύτερος πήρε άδεια για να μεταβεί στην Γαλλία για προσωπικές του υποθέσεις.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σκέμπρι, καθώς η τεχνική ηγεσία έκρινε πως θα έπρεπε να ξεκουραστεί. Ο Μαλτέζος επιθετικός άλλωστε θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο Νιάζι Κούτσι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
