Μάλλον φεύγει ο Πεπ!

Γιώργος Καραμάνος
Μάλλον φεύγει ο Πεπ!

bet365

Γκουαρδιόλα και Σάντρο Ροσέλ τα είπαν για τρεις ώρες. Ο πρόεδρος της Μπάρτσα του προσέφερε «λευκή επιταγή», αλλά ο Καταλανός κόουτς είναι πιο κοντά στη αντίο.


Την ίδια στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο άφηνε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει στο τιμόνι της Ρεάλ, τα ισπανικά ΜΜΕ κατέληγαν σε μία κοινή συνισταμένη αναφορικά με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα, το οποία άπαντες το βλέπουν μακριά από το αγαπημένο του Καμπ Νόου». Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι περισσότερο από ένστικτο και από ανάγνωση των σημαδιών των όσων έχει δείξει ο Καταλανός όλο αυτό το διάστημα.

Τέτοια είδηση προς το παρόν δεν υπάρχει. Λέγεται πως αυτή θα... σκάσει αύριο, όταν και αναμένεται να ανακοινώσει ο ίδιος το εάν θα παραμείνει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα ή όχι. Η μοναδική σχετική είδηση της ημέρας ήταν η συνάντηση που είχε ο Πεπ με το αφεντικό του. Ο Σάντρο Ροσέλ επισκέφτηκε το πρωί τον Γκουαρδιόλα στο σπίτι του.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για τρεις ώρες και κυκλοφορεί το ότι ο Ροσέλ του προσέφερε «λευκή επιταγή», ώστε να στήσει την ομάδα όπως εκείνος θέλει. Ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα έχει άλλους λόγους που δεν περιορίζονται απλά στο αγωνιστικό κομμάτι που τον κάνουν να θέλει να δοκιμάσει μακριά από τη Βαρκελώνη. Γι αυτό λοιπόν και για ένα σωρό ακόμα αιτίες, ο Πεπ βρίσκεται πιο κοντά στο... φεύγω από το... μένω!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα