Επιστρέφει στις νίκες η Σοσιεδάδ

Επιστρέφει στις νίκες η Σοσιεδάδ

bet365

Μετά από τρεις σερί ήττες οι Βάσκοι αναζητούν το τρίποντο που θα τους επαναφάρει σε άνεση στην βαθμολογία και κόντρα στην Ράγιο στο «Ανοέτα» μπορούν να την πετύχουν.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μετά την πεντάρα (5-1) από την Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τις τρεις σερί ήττες (4 στα τελευταία 5 ματς) και πλέον βρίσκεται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Βάσκοι θέλουν νίκη για να ανασάνουν καλύτερα και ο τεχνικός Φιλίπ Μοντανιέρ θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Εστράδα και Ελουστόντο, που ήταν τιμωρημένοι. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Μεξικάνος επιθετικός Κάρλος Βέλα, ο οποίος μπήκε αλλαγή με την Ρεάλ, όπως και ο Αγιρέτσε, που στο «Ανοέτα» παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι στους εκτός έδρας αγώνες.

Σε απόδοση 2.10 βρίσκουμε στην vistabet τη νίκη της Σοδιεδάδ επί της Ράγιο Βαγιεκάνο

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο έχασε δύο σερί ματς, αφού το 4-2 από την Μάλαγα εκτός, ακολούθησε το 0-2 από την Βιγιαρεάλ στο «Βαγιέκας». Το μοναδικό θετικό στοιχείο για τον τεχνικό των νεοφώτιστων, Χοσέ Σαντοβάλ, ήταν η εμφάνιση του Μπανγκουρά, ο οποίος θύμισε κάτι από τον πρώτο γύρο, αφού αντικατέστησε τον Πίτι στο ημίχρονο. Ο μέσος Χοσέ Μοβίγια ξεκουράστηκε στο προηγούμενο ματς, αφού η Ράγιο έδωσε τρία ματς σε οκτώ μέρες και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ:
Τραυματίας είναι ο αμυντικός Μίκελ Γκονσάλες (23/1), αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Κάρλος Μαρτίνεθ (19/0) και ο αμυντικός μέσος Μπεργκάρα (11/0).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Δεν υπάρχουν απουσίες για τον Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-1-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: -
2009-10: 1-0
2008-09: 1-1
2007-08: -
2006-07: -
2005-06: -

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 5-1
Σοσιεδάδ-Λεβάντε 1-3
Χετάφε-Σοσιεδάδ 1-0
Σοσιεδάδ-Σαραγόσα 3-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ 2-0
Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα 1-0

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ 0-2
Μάλαγα-Ράγιο Βαγιεκάνο 4-2
Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπέτις 3-0
Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγιεκάνο 5-1
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ράθινγκ Σανταντέρ 4-2
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Σοσιεδάδ (Φιλίπ Μοντανιέρ):
Μπράβο, Καδαμούρο, Εστράδα, Μαρτίνεθ, Ντεμίντοφ, Αραμπούρου, Ιγιαραμέντι, Πριέτο, Θουρουτούθα, Βέλα, Αγιρέτσε.

Ράγιο Βαγιεκάνο (Χοσέ Σαντοβάλ): Ρόμπλες, Τίτο, Κασάδο, Αρίμπας, Λαμπάκα, Φουέγο, Μοβίγια, Μίτσου, Μπανγκουρά, Αρμεντέρος, Κόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα