Σενάριο με Ρέστη στην ΑΕΚ

Σενάριο με Ρέστη στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Σενάριο με Ρέστη στην ΑΕΚ

bet365

Το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη το οποίο είχε «παίξει» το 2008 έντονα για την ΑΕΚ φέρεται να επανέρχεται στο προσκήνιο με τον Ντέμη Νικολαϊδη να έχει καθοριστικό ρόλο.

Σύμφωνα με την «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ» ο πρώην άσος της «Ένωσης» που ετοιμάζει την επανεμπλοκή του στα διοικητικά του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γνωστό εφοπλιστή.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδες, οι δύο άνδρες ψάχνουν τρόπους έτσι ώστε να καταλήξουν σε συνεργασία για το καλό της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικονομική επιφάνεια του Ρέστη είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της «Ένωσης».

Ο επιφανής επιχειρηματίας αυτή την εποχή εμπλέκεται στα διοικητικά του Κεραυνού Γλυφάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2, αλλά η κρίση που έχει χτυπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν του επιτρέπει να υλοποιήσει αυτά που έχει οραματιστεί και είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι ψάχνεται να επενδύσει σε μια ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα