Ο Ολυμπιακός φαβορί για Σκόνδρα

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός φαβορί για Σκόνδρα

bet365

Τον πρώτο λόγο για την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα θα έχει ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση του αρχηγού του Ατρομήτου.

Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν την περίπτωσή του για την δεξιά πτέρυγα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μανιάτης, ωστόσο από τη στιγμή που ο δεύτερος έχει περάσει στη μεσαία γραμμή είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα δεξιού μπακ.

Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει ότι αυτός θα είναι ο Σκόνδρας, τότε όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του αφού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ατρόμητο. Πάντως, το θέμα του νεαρού μπακ θα ξεκαθαρίσει μετά τις συζητήσεις για την παραμονή του Φρανσουά Μοντέστο αλλά και το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα