Ξανά για Τιάγκο Σίλβα η Μπαρτσελόνα

Ξανά για Τιάγκο Σίλβα η Μπαρτσελόνα

Θάνος Σαρρής
Ξανά για Τιάγκο Σίλβα η Μπαρτσελόνα

bet365

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται για τη Μπαρτσελόνα, η οποία αναθερμαίνει το φλερτ με τον Τιάγκο Σίλβα, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα πριν πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Καταλανοί θέλουν έναν κεντρικό αμυντικό κλάσης, ικανό να κάνει τη διαφορά και να μπορεί να εναρμονιστεί στο παιχνίδι της ομάδας. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Σάντρο Ροσέλ, τον Άντονι Θουμπιραρέτα και τον Τίτο Βιλανόβα αναμενόταν να ξεκινήσουν τον Απρίλιο και οι περιπτώσεις παικτών που έχουν ακουστεί είναι αρκετές, μεταξύ των οποίων ο Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ, ο Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι, αλλά και ο Βινσέντ Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταλανική Sport, επιστρέφουν στον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο τους. Ο Βραζιλιάνος πέρυσι πήγε στην Παρί, που ξόδεψε 42 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι Καταλανοί δεν τον ξεχνούν και έχουν επαφές για να τον φέρουν, έστω και καθυστερημένα, στο Καμπ Νόου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα