Μια ομαδα φευγει, μια σωστή κυρία

Μια ομαδα φευγει, μια σωστή κυρία

Gazzetta team
Μια ομαδα φευγει, μια σωστή κυρία

bet365

Λένε ότι γυναίκα αλλάζεις, θρησκεία αλλάζεις, ομάδα όμως, δεν αλλάζεις. Έχουν δίκιο. Η Έλενα Φάκου γράφει για εκείνη η στιγμή στη ζωή σου, που αποφασίζεις να αγαπήσεις ένα σύλλογο. Ο καθένας έχει τα κριτήριά του...

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που είχε σε κορνίζα το εισητήριο από τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Σλάβια Πράγας της 4ης Απριλίου 1968, όταν η ΑΕΚ ήταν η πρώτη Ελληνική ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο της Κυπελλούχου Ευρώπης μέσα στο Καλλιμάρμαρο. Ο πατέρας μου ήταν ένας από τους 80000 φιλάθλους που είχαν κατακλύσει το Παναθηναικό Στάδιο. Αγάπησα τη «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί πάντα πίστευα πως φόρεσαν τη φανέλα της αξιόλογοι αθλητές ( βλέπε Παπαιωάννου) και ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της αγνοί άνθρωποι (βλέπε Μπάρλος). Μένω στους αξιολογους, οι υπόλοιποι δεν είναι άξιοι αναφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα