Στο Παλατάκι Σαββίδης, Ζαγοράκης και Τσιστιακόφ

Στο Παλατάκι Σαββίδης, Ζαγοράκης και Τσιστιακόφ

Απόστολος Παγώνης
Στο Παλατάκι Σαββίδης, Ζαγοράκης και Τσιστιακόφ

bet365

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή την ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης όπου χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας. Μαζί του είναι οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Γκερμάν Τσιστιακόφ και Μαρία Γκοντσάρεβα.

Στο «PAOK sports Arena» βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Ο Ιδιοκτήτης του Δικεφάλου για πρώτη φορά βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στην Πυλαία για να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ. Ο Σαββίδης έχει μαζί του και τους δύο συμβούλους του τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Γκερμάν Τσιστιακοφ, αλλά και το δεξί του χέρι την Μαρία Γκοντσάρεβα. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ χειροκροτήθηκε, απ’ όλο το γήπεδο μόλις έκανε την εμφάνιση του στα επίσημα του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα