Ξυπνούν συναισθήματα στον Μπενίτεθ

Ξυπνούν συναισθήματα στον Μπενίτεθ

Θάνος Σαρρής
Ξυπνούν συναισθήματα στον Μπενίτεθ

bet365

Ο Ράφα Μπενίτεθ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ ως προπονητής στην Τσέλσι και μίλησε για την επιστροφή του στο Άνφιλντ και τις... αντικειμενικές δυσκολίες που θα βρει μπροστά του!

Ο Ισπανός έχει αποχωρήσει εδώ και σχεδόν τρία χρόνια από την τεχνική ηγεσία των Ρεντς, έχοντας εκφράσει ωστόσο την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή. Φέτος έχει ακούσει πολλά από τους οπαδούς των «Μπλε», ωστόσο στην επιστροφή του στο Άνφιλντ θέλει να κερδίσει η νυν ομάδα του, που δεν είναι άλλη από την Τσέλσι.

«Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και αυτή είναι η Τσέλσι. Είμαι επαγγελματίας και αυτό είναι που πρέπει να κάνω. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον καιρό που ξόδεψα εκεί και το συναίσθημα, την ατμόσφαιρα, την επιτυχία, τη σχέση με τον κόσμο και την πόλη -είναι το σπίτι μου- αλλά θα προσπαθήσω να κερδίσω. Αυτό είναι που πρέπει να κάνω. Θα είναι αρκετά συναισθηματικά, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ. Δεν θα είναι εύκολο όταν βλέπεις τόσο πολλούς φίλους τριγύρω, αλλά θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι», τόνισε ο Μπενίτεθ.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα