Παράπονα για δακρυγόνα και συλλήψεις
H μεγάλη ένταση που προκλήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μετά από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία προξένησε την ενόχληση και τα παράπονα του κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια στιγμή δεν ήταν καθόλου εύκολο να αναπνεύσει κανείς στο Καραϊσκάκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε να πληροφορηθεί το τι γίνεται βλέποντας την ατμόσφαιρα. Με την αστυνομία να ρίχνει ένα... σωρό δακρυγόνα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να ελέγξει εάν υπάρχει ζήτημα με τον αέρα που έφερνε τον καπνό στο Καραϊσκάκη. Ενημερώθηκε άμεσα από τον Σάββα Θεοδωρίδη ενώ η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπήρχε περαιτέρω πρόβλημα.
Κατά τα άλλα οκτώ συλλήψεις και τρεις προσαγωγές έγιναν κατά την διάρκεια του ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Συνελήφθησαν τέσσερις άντρες οι οποίοι στον εξωτερικό χώρο επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Επίσης άλλοι δύο οι οποίοι στο αυτοκίνητο που πήγαιναν στο γήπεδο είχαν μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.
Ακόμα διέθεταν μια κροτίδα καθώς και δώδεκα κυνηγετικά φυσίγγια. Συνελήφθη ακόμη ένας άντρας που που είχε 2 φωτοβολίδες και άλλος ένας γιατί κατείχε πλαστό εισιτήριο διαρκείας. Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
