Παίζει με Αχαρναϊκό ο Βουρβαχάκης

Gazzetta team
Παίζει με Αχαρναϊκό ο Βουρβαχάκης

bet365

Κανονικά θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΧ με τον Αχαρναϊκό ο Χρήστος Βουρβαχάκης που πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Ο μέσος της χανιώτικης ομάδας όπως ήταν αναμενόμενο μετά την παραπάνω θετική εξέλιξη συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κρητικών για το παιχνίδι με το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής, κι όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα εκτός πλάνων του Μουράτ Σεροπιάν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκονται οι Μποχώνης, Σαντριάς, Γύπαρης και Ψαράκης. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ο δεύτερος τραυματίας, ενώ οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Την αποστολή του συλλόγου των Χανίων που θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής για την Αθήνα και θα επιστρέψει στη βάση του το πρωί της Δευτέρας απαρτίζουν οι: Θεοδωρόπουλος, Μαρκαντωνάκης, Κορτσινίδης, Κουρτάνοβιτς, Ψυχουντάκης, Βουρβαχάκης, Καμπλιώνης, Κόνιαρης, Ζντράβκοβιτς, Παπαζούδης, Τσατσαρής, Παπαδάκης, Μποτωνάκης, Ταταράκης, Τσάτσος, Δουμάνης, Πάγκαλος και Γωνιωτάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα