«Κλειδί» το γκολ για Δερμιτζάκη

Gazzetta team
«Κλειδί» το γκολ για Δερμιτζάκη

bet365

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να σπάσουν την αφλογιστία των τελευταίων αγώνων απέναντι στον ΟΦΗ και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Μετά την ισοπαλία μέσα στο «Βικελίδης» και με δεδομένο ότι ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ, όλοι στον Πανθρακικό θέλουν τη νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Με δεδομένο ότι στα έξι τελευταία ματς στο πρωτάθλημα οι παίκτες του δεν έχουν βρει δίχτυα, ο Δερμιτζάκης δούλεψε στα τελειώματα των φάσεων, γνωρίζοντας ότι αν οι παίκτες του σκοράρουν πρώτοι στη συνέχεια η ψυχολογία τους θα ανέβει κατακόρυφα. «Πρέπει να κερδίσουμε στο σπίτι μας και να πετύχουμε γκολ. Πιστέψτε το, μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα