Στηρίζουν Βαγγόπουλο παίκτες και κόσμος

Gazzetta team
Στηρίζουν Βαγγόπουλο παίκτες και κόσμος

bet365

Την παραμονή του Θεόδωρου Βαγγόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου επιθυμούν τόσο οι παίκτες όσο και οι οργανωμένοι της ομάδας του Πύργου.

Οι τελευταίοι φρόντισαν να εκφρράσουν την άποψη τους αυτή στον προπονητή του συλλόγου της Ηλείας σε συνάντηση την οποία είχαν το βράδη της Παρασκευής τονίζοντας παράλληλα την στηριξή τους προς το πρόσωπο του καθώς τον θεωρούν ως τον πλέον κατάλληλο προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Football League έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια με την σεζόν 2005-2006 να είναι αποτελεί την τελευταία χρονιά στην οποία ο σύλλογος της Πελοποννήσου αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στα αγωνιστικά η ομάδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την επιστροφή των παικτών να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα μιας και το Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε να τους δοθεί ρεπό. Εντός της εβδομάδας οι Πυργιώτες ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν σχετικά με το θέμα προπονητή ή οχι θα δώσουν φιλικό προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση εν όψει του αγώνα με την Επισκοπή.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Σωτηρόπουλος που θα εκτίσει την ποινή του. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Βλαχόπουλος και Παναγιώτης Καραχάλιος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Στα θετικά η συμμετοχή του Κατσαρού στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής παρά τις δηλώσεις που έκανε για αποχώρηση του από την ομάδα μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα