«Παιχνίδι δίχως αύριο με τον Εθνικό»

Gazzetta team
«Παιχνίδι δίχως αύριο με τον Εθνικό»

bet365

Σε αθλητική ιστοσελίδα παραχώρησε συνέντευξη ο προπονητής του Τυρνάβου Λεωνίδας Μπίλης αναφερόμενος στη νίκη επί της Δόξας Κρανούλας, στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Σιδηροκάστρου αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο rockhgoal.gr:

Αρχικά θα ήθελα να μας μεταφέρετε τα συναισθήματα σας, από την πρώτη σας νίκη ως τεχνικός του Τυρνάβου κόντρα στη Δόξα Κρανούλας: «Τα συναισθήματα είναι σαφώς χαρούμενα, γιατί αυτή η νίκη ήρθε μετά από κόπο και προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο για εμάς αφού προερχόμασταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, κάτι που αποτελούσε ψυχολογικό ντεσαβαντάζ για εμάς. Είχαμε 20 μέρες να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι με σκοπό να πάρουμε το «ροζ φύλλο αγώνα» και τα καταφέραμε με πολύ κόπο και κουράγιο. Η εξέλιξη του ματς έμοιαζε πολύ με εκείνο της Ζακύνθου, που στο τέλος ηττηθήκαμε, παρόλο που είχαμε προηγηθεί. Γεγονός είναι ότι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι κόντρα σε μία νεανική ομάδα όπως η Κρανούλα και δεν κινδυνεύσαμε παρά μόνο σε μία φάση στο 75΄ από ένα μακρινό σουτ. Σίγουρα δεν μιλάμε για κατόρθωμα αλλά για μία νίκη που συντηρεί τις ελπίδες μας για άνοδο στην Football League».

Είδαμε τον Δημήτρη Σιάτρα στον ασυνήθιστο ρόλο του αμυντικού χαφ, το σχόλιο σας; «Στη Κρανούλα επέλεξα την αρχική ενδεκάδα μόλις είδα το γήπεδο στα Γιάννενα, αφού τρεις συνεχόμενες μέρες έβρεχε καταρρακτωδώς και έκανα τις επιλογές μου με βάση την κατάσταση στο χορτάρι. Αναγκάστηκα να αλλάξω τα αρχικά μου πλάνα και οι ποδοσφαιριστές μου με δικαίωσαν. Αμυντικά ήμασταν άψογοι, ωστόσο στο τελείωμα των φάσεων θέλουμε βελτίωση. Ο Σιάτρας πιστεύω μπορεί να αντεπεξέλθει στο ρόλο του αμυντικού χαφ, αλλά και ο Παπαϊωάννου σε εκείνο του μπακ».

Επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Σιδηρόκαστρο, τι χρειάζεται να κάνει ο Τύρναβος έτσι ώστε να έχει στο «τσεπάκι» τους τρεις πόντους; «Για εμάς το ματς με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου είναι δίχως αύριο. Οι ποδοσφαιριστές μου γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν σε αυτή την αποστολή τους. Τον αντίπαλο μας, τον έχω αντιμετωπίσει φέτος με την πρώην ομάδα μου σε ένα φιλικό και μέσα στην χρονιά έχω δει την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Θεωρώ πως θα προσπαθήσουμε σκληρά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, βελτιώνοντας κάποιες μελανές λεπτομέρειες που έχω προσέξει στην λειτουργία μας. Η ομάδα είναι κτισμένη από την αρχή της χρονιάς, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε κάτι παραπάνω. Ένας προπονητής δεν έχει «μαγικό ραβδάκι» όπως όλοι νομίζουν στην Ελλάδα... Για μένα στο ποδόσφαιρο μπορείς ή δεν μπορείς, δεν υπάρχει μέση κατάσταση, κι εμείς μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, ένα σχόλιο για τον κόσμο: «Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος στην Ελλάδα δεν μπορεί να έρθει εύκολα στο γήπεδο, καθώς γνωρίζουμε ότι περνάει δύσκολα στη ζωή του. Αυτό που ξεχωρίζει σε εμάς τους Έλληνες όμως, είναι ότι πάντα μαζευόμαστε στις κρίσιμες στιγμές, όπως είναι αυτές που έρχονται με Σιδηρόκαστρο και Αιγίνιο εντός έδρας. Κάνω έγκληση στους ανθρώπους που αγαπάνε τον σύλλογο, να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν με όλη τους την δύναμη τις προσπάθειες μας, γιατί αξίζει τον κόπο. Θα δώσουμε μάχη να δικαιώσουμε εκείνους και τη διοίκηση που έχει προσφέρει πολλά στον Τύρναβο. Σίγουρα από μόνος του ο φίλαθλος, δεν μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι, γιατί χρειάζεται και οι παίκτες να δώσουν όλο τον εαυτό τους, να γνωρίζουν όμως ότι η παρουσία τους είναι καταλυτική. Αν με το καλό πάρουμε το «τρίποντο» επιθυμώ στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό να γεμίσουμε το γήπεδο και να υπάρχει δυνατή ατμόσφαιρα πάντα σε φίλαθλα πλαίσια».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα