Ξεκίνησε η διάθεση για ΑΕΚ
Άρχισε την Παρασκευή από τα εκδοτήρια της ΠΑΕ Λεβαδειακός η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τριακόσια πενήντα εισιτήρια στην Ένωση διαθέτουν οι Βοιωτοί.
Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ γίνεται από τα γραφεία του Λεβαδειακού στην πλατεία Ταμπάχνας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρα 1: 25 ευρώ, Θύρα 2 VIP: 40 ευρώ και Θύρα 8: 20 ευρώ. Όσον αφορά στον κόσμο των φιλοξενούμενων τα 350 εισιτήρια επρόκειτο να τους παραδοθούν την Παρασκευή και θα διατίθενται στην τιμή των 20 ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
