Πήραν τα πάνω τους οι ΠΑΟΚτσήδες!

Πήραν τα πάνω τους οι ΠΑΟΚτσήδες!

Gazzetta team
Πήραν τα πάνω τους οι ΠΑΟΚτσήδες!

bet365

"Ντου στα Αποδυτήρια" μετά την απόφαση για Σάλπι και ενόψει του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Τι λένε στον Δικέφαλο και τι ισχύει πραγματικά; Γράφει ο γνωστός - άγνωστος.

Διάβασα χθες εδώ στον σκύλο κάτι δηλώσεις που έκανε ο Κούλης Αποστολίδης, μετά την απόφαση για τον Σαλπιγγίδη και τη μείωση της ποινής του. Και δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αποστολίδης ότι "είναι μια νίκη που δείχνει ότι η ομάδα αρχίζει να αποκτά παρουσία και δύναμη".

Κάτι τέτοιο σαν κι αυτό που είπε ο Αποστολίδης φαίνεται να υπάρχει σαν γενικότερο κλίμα στον ΠΑΟΚ, αν ρίξει κανένας μια ματιά τις τελευταίες ώρες και στα διάφορα φόρουμ των σάιτ. Σα να πήραν πάνω τους οι ΠΑΟΚτσήδες. Λένε, δηλαδή, πάνω - κάτω ότι αισθάνονται πως βγήκε μια απόφαση – σταθμός, ότι σα να αλλάζει κάτι κ.λπ.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα