Δύσκολες αποστολές για Νίκη, ΑΕΛ και Δόξα

Gazzetta team
Δύσκολες αποστολές για Νίκη, ΑΕΛ και Δόξα

bet365

Τα παιχνίδια σε Φυλή, Άμφισσα, Πάτρα Μυτιλήνη και Δράμα είναι αυτά που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι αγώνες της Κυριακής:

Δόξα Δράμας -Πιερικός (Δόξας)

Γηπεδούχοι: Το τρίποντο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ανέβει ακόμα πιο ψηλά αλλά και την είσοδο της στις θέσεις των play-off, δίνοντας παράλληλα αξία στην εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα επιδιώξει να πετύχει η Δόξα Δράμας στο ματς με τον Πιερικό. O Παναγιώτης Τζαναβάρας καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στους «μελανόλευκους» χωρίς να υπολογίζει σε αυτά τους Σοϊλέδη και Τότο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και τιμωρίας με τον τελευταίο να εκτίει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Εκτός έμειναν και Κωνσταντέλος, Μερακλής, Αμανατίδης και Κανετίδης που αγωνιστηκανμε την ομάδα Νέων.Στο αντίποδα στη διάθεση του Κορίνθιου τεχνικού τέθηκαν οι Μιλένκοβιτς και Ιντζόγλου. Η αποστολή των «μαυραετών» για το συγκεκριμένο παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Στεργιανός, Ταραλίδης, Κοντέων, Μιλένκοβιτς, Μπουτζίκος, Περπερίδης, Ιντζόγλου, Ντος Σάντος, Ρούσεφ, Κασσός, Κάπελ, Μπαλής, Καμινιώτης, Χιντατσέλι, Μουδούρογλου, Πουλάκος Μκρτσιάν και Πουλάκος.

Φιλοξενούμενοι: Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στον Απόλλωνα θέλει ο Πιερικός. Ο Γιώργος Φοιρός που πέρα του τιμωρημένου Βασιλειάδη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Δράμας με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.Ίτσιος και Νίκου τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού με τον τελευταίο να εκτίει την τιμωρία του την προηγούμενη αγωνιστική. Την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στη Δράμα απαρτίζουν οι: Παπατολίκας, Παπανικολάου, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Γιαζιτζόγλου, Πολίτης, Μπελόσεβιτς, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Ίτσιος, Μασάδο, Ντάνι, Μανίκας, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Καργκούνης, Σεχολάρι και Ανδριόπουλος.

Διαιτητής: Μάστακας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Περικλείδης (Μακεδονίας), Ναλμπάντης (Κιλκίς)

Θρασύβουλος -Λάρισα (Δημοτικό Φυλής)

Γηπεδούχοι: Ντεμπούτο με νίκη απέναντι στη Λάρισα θα προσπαθήσει να κάνει ο Βασίλης Βούζας που αντικατέστησε τον Στάθη Σταθόπουλο στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων». Η ομάδα της Φυλής θέλει το τρίποντο προκειμένου να αυξήσει κι άλλο την διαφορά που τον χωρίζει από τον Βύζαντα. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τους «βυσσινί» οι Πάνου, Σκαμαντζούρας, Αγκόλι και Σούφλας. Η αποστολή της ομάδας της Δυτικής Αττικής για το παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλούς απαρτίζεται από τους: Σταυριανό, Χάσλαρη, Αρκουμάνη, Καλαμιώτη, Τζιωρτζόπουλο, Μπακάλη, Σκόνδρα, Βλασσόπουλο, Καλογρίδη, Σερέπα, Πλαβούκο, Γεωργιάδη, Σταυροθανασόπουλο, Κακλαμάνο, Σύρος, Βασιλείου, Παπανίκου, Καλογιάννη, Προβατίδη και Σιακαβάρα.

Φιλοξενούμενοι: Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο η ΑΕΛ. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του κάμπου» Τίμος Καβακάς θα στερηθεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τις υπηρεσίες των Ραπτάκη, Πόνσε , Φρανκού που είναι τραυματίες και βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης, Χασομέρη (τραυματίας), Νεμπεγλέρα,Παγώνη (αμφότεροι τιμωρημένοι) και Τσιάρα (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων). Την 18μελή αποστολή της ομάδας της Λάρισας για το συγκεκριμένο παιχνίδι απαρτίζουν οι: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Καρανίκας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Τσιάρας, Λιαπάκης, Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Δεινόπαπας, Τ. Κρητικός, Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς και Σ. Κρητικός.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Μπέτσογλου (Κορίνθου), Τσιαλογιάννης (Α. Αττικής)

Καλλονή - Ηρακλής Ψαχνών (Δημοτικό Μυτιλήνης 16:00 ΟΤΕ TV)

Γηπεδούχοι: Μονόδρομο αποτελεί για την Καλλονή η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών καθώς σε περίπτωση που αυτό έρθει βάζει τους νησιώτες για τα καλά στο κόλπο διεκδίκησης μιας θέσης στη μεγάλη κατηγορία έστω και μέσω των play-off. Ο Μπάμπης Τεννές άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους» τους Καζάκη, Γκονζάλες (τραυματίες), Μανουσάκη, Γιόνδη και Νάτσο Νέιρα. Αντίθετα οι Λεοζίνιο και Χωριανόπουλος παρότι έχουν συμπληρώσει κάρτες αποφασίστηκε να αγωνιστούν και να εκτίσουν τις ποινές τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στην αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης θα βρίσκονται οι: Μάππας, Σιδεράκης, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κώτσιος, Ανστασιάδης, Ντιμπαλά, Κάντζι, Μανούσος, Σεφά, Χωριανόπουλος, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Γκόβας, Βλαστέλλης, Βαλιός, Μάρα, Σιλιγαρδάκης και Κριπιντήρης.

Φιλοξενούμενοι: Με χαλαρή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου σε γήπεδο της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Καλλονή ο Ηρακλής Ψαχνών. Ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας που βρίσκεται στο νησί από το πρωί του Σαββάτου Γιώργο Βαζάκας άφησε εκτός αποστολής για τους νησιώτες τους Ρεπετσά (τιμωρημένος), Σέγκο, Ζαχαράκη και Βανγκελί με τους τρείς τελευταίος να μένουν εκτός για αγωνιστικούς λόγους. Στην αποστολή της ομάδας των Ψαχνών βρίσκονται οι: Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Λιόσης, Α. Σικαλιάς, Ογιαρμπίντε, Χαϊκάλης, Μπαράνγκος (πιθανή ενδεκάδα), Τόλιος, Λαμπρόπουλος, Πούλγκα, Σεοταχούλ, Πλάτανος, Στεπάνοβιτς, Γέσιτς και Ντελέκος.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Χαρίτος, Νικόλαδος (Αθηνών)

Ολυμπιακός Βόλου -Αναγέννηση Γιαννιτσών (Πανθεσσαλικό)

Γηπεδούχοι: Σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας θα προχωρήσει ο Σάββας Παντελίδης με τους Ογκουνσότο, Ολίσε, Γενκά και Γόγολο να επιστρέφουν σε αυτό. Ο τελευταίος θα αντικαταστήσει τον Παλαιολόγο που είναι τιμωρημένος και αποτελεί το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Θεσσαλούς. Στην αποστολή του συλλόγου της Μαγνησίας για το παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» θα βρίσκονται οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Πετκάκης, Κωστούλας, Γιενγκά, Στογιάνοφ, Ογκουνσότο, Ολίσε, Μπολάτι, Ανιέτε, Ναντάγια, Καπετάνος, Χατζηπαντελίδης, Κατσιαρός, Καρράς, Μπρέσκα, Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης. Εκτός έμειναν και οι Μπακαγιόκο, Ρόκα, Στουρνάρας, Γουσούλης, Τσιάτσιος και Γαλάνης.

Φιλοξενούμενοι: Την έκπληξη απέναντι στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Βόλου θα προσπαθήσει να πετύχει το συγκρότημα της Πέλλας. Ο Σάββας Κωφίδης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Ζαγοριανό, Σκαθαρούδη (τιμωρημένοι), Τσιάμη, Γιόγιο (ανέτοιμοι), τον Καμπάνη (προσβλήθηκε από αμυγδαλίτιδα) και Σερέτη (τιμωρημένος). Η αποστολή των Μακεδόνων που θα ταξιδέψει στο Βόλο θα απαρτίζεται από τους: Λαμπάκη, Γκαρακλίδη, Βλαχόπουλο, Σπαθάρα, Χατζόγλου, Καρπαθάκη, Σιδηρόπουλο, Άρτσε, Καρλόπουλο, Καπνίδη, Καρακάσογλου (πιθανή ενδεκάδα), Καραογλανίδη, Σαμαρόπουλο, Κυριακίδη, Χαρμάνα, Αντρεϊνι, Καραδήμο, Τσίλογλου και Σαπανίδη.

Διαιτητής: Τίκας (Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Λιανός (Βοιωτίας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)

Παναιτωλικός -Αναγέννηση Επανομής (Παναιτωλικού)

Γηπεδούχοι: Την αποφυγή ενός ακόμα στραβοπατήματος που θα έχει ως ποτέλεσμα να χαθεί κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια ανόδου δεν θέλουν να σκέφτονται τα «καναρίνια» στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Ο Μάκης Χάβος πονοκεφαλιάζει καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τους «πράσινους» τους τιμωρημένους Κουτσοσπύρο, Μελισσά, Σφακιανάκη και τους Πασά, Μύγα που τέθηκαν νοκ άουτ λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Στα θετικά η επιστροφή των Μπόγιοβιτς και Σίσιτς που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Πανσερραϊκό. Στην αποστολή του συλλόγου της Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκονται οι: Στεφανάκος, Τακίδης, Δάρλας, Κούσας, Ιωάννου, Γκόλιας, Μπακάκης, Σίσιτς, Αραμπατζής, Τζούνιορ, Φαβάλι, Μουμίν, Ιορδανίδης, Καμαρά, Μεταξούλης, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν

Φιλοξενούμενοι: Τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι σε μια όμαδα που διεκδικεί την άνοδο όπως ο Παναιτωλικός θα προσπαθήσει να πετύχει η Αναγέννηση Επανομής. Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου παρά τις απουσίες των τιμωρημένων Τοπούζη, Νταντάμη και Μάθιου Σίλβα που αποτελούν τα μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα είναι αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Στην αποστολή των «πρασίνων» για το παιχνίδι απέναντι στα «καναρίνια» θα βρίσκονται οι: Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Ζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Σαμουηλίδης, Μωυσίδης, Κουλίδης, Μπέκα, Κουκουλέκης, Αναστασίου, Σικαλόπουλος, Μαλαμής, Παπατζίκος, Μπαλασάς, Τζανδάρης, Λαμπερνάκης, Νομπρέγκα, Κάρταλ, Κυριακάκης και Δραγανίδης.

Διαιτητής: Αποστολόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Παπαδήμας (Αχαϊας), Σφυρής (Ηλείας)

Παναχαϊκή - Καλλιθέα (Παναχαϊκής)

Γηπεδούχοι: Τη νίκη για την αποφυγή περιπετειών σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της θα προσπαθήσει να πετύχει απέναντι στη Καλλιθέα η ομάδα του Βαγγέλη Καράτση. Εκτός πλάνων του υπηρεσιακού τεχνικού της αχαϊκής ομάδας βρίσκονται οι Βοσκόπουλος (τραυματίας), Κοκκίνης (τιμωρημένος), Ανδρούτσος (παρουσιάστηκε στο Μεσολόγγι για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία0 και Σαλαμαστράκης (βρίσκεται εκτός ομάδας και το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν). Η αποστολή των «ροσονέρι» για το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα θα γίνει γνωστή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Φιλοξενούμενοι: Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Πάτρας το συγκρότημα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Μαρουκάκη, Ρουσάκη (αμφότεροι τιμωρημένοι),Χριστοφιλέα (τραυματίας), Σταύρου και Καλτσά (έμειναν εκτός αποστολής). Στην 18μελή αποστολή των «γαλάζιων» συμμετέχουν οι: Μιχελής, Κατσούλης, Θεολόγου, Ματσούκας, Μουσταφίδης, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Ατματζίδης, Σίλβα, Τρεκαρίτσι, Φουτσίνι, Χατζόπουλος, Σεμπέκος και Δρόσος.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Πυλαρινός (Αιτ/νιας)

Φωκικός -Νίκη Βόλου (Δημοτικό Άμφισσας)

Γηπεδούχοι: Τη νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό θα προσπαθήσει να πάρει απέναντι στη Νίκη Βόλου η ομάδα της Άμφισσας. Ο Πέτρος Δημητρίου για ακόμα ένα παιχνίδι έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ δεν θα έχει στη διάθεση του επτά ποδοσφαιριστές (Θωμόπουλος και Παπαζούδης υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, Μαρτίνος τιμωρημένος, Μπουλούλης, Θέος, Ευσταθίου τραυματίες). Το συγκρότημα της Στερεάς Ελλάδας που θέλει να συνεχίσει την θετική παράδοση που έχει απέναντι στον Απόστολο Χαραλαμπίδη και τις ομάδες που έχει κοουτσάρει θα έχει στην αποστολή του για τον αγώνα με τους «κυανόλευκους» τους: Γεωργίου, Μανιάτη, Χαλούλο, Σκαρίμπα, Αργυρό, Ταμπάκη, Νάστο, Γκόμες, Γουόρντεν, Αλμπέρτο, Εσόνο, Καραπέτσα, Κωστόπουλο, Λουκίνα, Σουλελέ, Λίτσο, Γεωργουσόπουλο, Ζαχαρόπουλο και Σορώκο.

Φιλοξενούμενοι: Με πρωινή προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Φωκικό η Νίκη Βόλου. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε στις 16:00 για την Άμφισσα άφησε εκτός τους Βέρτζο και Τάντιτς με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και το δεύτερο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον προσαγωγό. Στην απσοτολή της ομάδας της Νέας Ιωνίας βρίσκονται οι: Βούρας, Καρακούτσης, Ψιάνος, Λαλίν, Φλίγκος, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Καρατζάς, Σαμαράς, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Τζιώρας, Σκούφαλης, Χατζής, Παππάς, Ριζογιάννης και Πιέτρα.

Διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζαφόλιας (Α. Αττικής), Φώσκολου (Πειραιά)

Ρεπό: Βύζας Μεγάρων

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα