Με αλλαγές στη Φυλή η Λάρισα

Gazzetta team
Με αλλαγές στη Φυλή η Λάρισα

bet365

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα εν όψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο ετοιμάζει ο προπονητής της Λάρισας Τίμος Καβακάς.

Ο κόουτς της «βασίλισσας του κάμπου» δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τους «πράσινους» τους τραυματίες Ραπτάκη, Πόνσε, Φρανκού, Χασομέρη αλλά και τους τιμωρημένους Νεμπεγλέρα και Παγώνη. Αντίθετα στη διάθεση του τέθηκε ο Μπλέντι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον αστράγαλο.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «βυσσινί» γνωρίζουν την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες ζημιές μέσα στην έδρα της με τη νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου η ομάδα της Λάρισας να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας που οδηγεί απευθείας στη Super League.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα