«Τώρα σας έπιασε ο πόνος για Κατίδη;»

Gazzetta team
«Τώρα σας έπιασε ο πόνος για Κατίδη;»

bet365

Αιρετικός Αλέφαντος για το σάλο με Κατίδη, για τον ΠΑΟ που έπαιζε από το 1΄ με… 10 παίκτες, και για τις συμβουλές σε δύο νέους του Ολυμπιακού, για να μην γίνουν… Τιτίκες!

Καταρχήν για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να πω ότι σέβομαι πολύ τους πρόσφυγες, η γυναίκα μου κατάγεται απ’ τη Μικρά Ασία, ξέρω πως δεινοπάθησαν από τους Τούρκους. Σέβομαι και την ΑΕΚ, έχω πει τόσες φορές ότι θέλω πραγματικά να σωθεί. Όμως αυτό που έγινε με τον Κατίδη έχει ξεπεράσει τα όρια της υποκρισίας.

Πριν πω γι’ αυτό το θέμα, να κάνω μία παρατήρηση: Αν δεν έβγαινε νωρίς ο Φούντας με τραυματισμό, η ΑΕΚ θα έβαζε 3 γκολ για πλάκα στη Βέροια. Έχω πει επανειλημμένως ότι μου αρέσει αυτός, είναι πολύ μικρός και πρέπει να προσεχθεί, να δουλευτεί. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης.

Περισσότερα στο www.sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα