Ιτάνζ: «Με νίκες μέχρι τα πλέι οφ»

Ιτάνζ: «Με νίκες μέχρι τα πλέι οφ»

bet365

Ικανοποιημένος για την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Θεσσαλονικείς θέλουν νίκες μέχρι τα πλέι οφ.

Αναλυτικά ο Ιτάνζ τόνισε:

Για την αξία της νίκης: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε σήμερα, για να συνεχίσουμε το σερί μας. Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά θέλαμε και σήμερα να φύγουμε νικητές. Στόχος μας είναι να προχωράμε μέχρι τα πλέι οφ με νίκες».

Για την εικόνα το ΠΑΟΚ πριν και μετά την αποβολή του Παναθηναϊκού: «Από το ξεκίνημα είχαμε την κατοχή και πιέζαμε τον αντίπαλο. Συγκεντρωθήκαμε μετά την αποβολή και με καθαρό μυαλό πετύχαμε το στόχο μας, αφού είχαμε πιο εύκολο έργο».

Για τη συνέχεια: «Είναι καλό για τη νοοτροπία της ομάδας να κερδίζει ιδίως τους μεγάλους συλλόγους. Υπάρχει μία εβδομάδα ξεκούρασης για όσους δεν αγωνίζονται στις εθνικές και συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα