Με πίστη για την... έκπληξη

Με πίστη για την... έκπληξη

bet365

Στην Λάρισα βρίσκεται από χτες η ομάδα της Παναχαϊκής, η οποία με καλή ψυχολογία από την νίκη κόντρα στον Φωκικό θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους βυσσινί.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα της Παναχαϊκής, που αύριο αντιμετωπίζει στην Λάρισα την ΑΕΛ.

Οι Πατρινοί, που ταξίδεψαν από την Παρασκευή για να μην μπλέξουν με το Καρναβάλι και ταλαιπωρηθούν, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την τριάρα στον Φωκικό, όμως γνωρίζουν πως αυτή από μόνη της δεν είναι αρκετή και πρέπει να υπάρχει και συνέχεια.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Σαλαμαστράκης, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται αφού έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα και αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες. Επίσης, για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός οι Μπαξεβάνος, Βοσκόπουλος.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Πίτκα, Σπίνουλα, Κωνσταντινίδη, Κοκκίνη, Τέλλο, Γεωργίου, Γ. Κοιλιάρα, Δ. Κοιλιάρα, Βάντερσον, Καραμανλή, Ρεκλείτη, Παμπόε, Χοτζάλι, Βασιλαντωνόπουλο, Γκούρτσα, Ν' Τζιοντό, Περέιρα, Άντονι και Λίτση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα