Παράσχος: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια»

Παράσχος: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια»

bet365

Για δίκαιη νίκη του Άρη έκανε λόγο ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιώργος Παράσχος τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει για να μην μπει σε περιπέτειες.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Γνωρίσαμε μια βαριά ήττα. Προσπαθούμε να καταστρέψουμε την καλή εικόνα του πρώτου γύρου. Κάνουμε παιδαριώδη λάθη που πληρώνουμε και όταν τα κάνεις στην αρχές των ημιχρόνων δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα. Ο Άρης κέρδισε δίκαια. Όσον αφορά την ομάδα μου, πρέπει να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες»

Για το αν η εικόνα της ομάδας του οφείλεται στην κόπωση των παικτών: «Τα τραγικά λάθη που κάνουμε δεν είναι λόγω της κόπωσης. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να δούμε τι φταίει».

Για τον Άρη: «Αυτή η θέση τον αδικεί. Αν είναι πλήρης και παρουσιαστεί όπως σήμερα, δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα