Ανεβάζει τις «μετοχές» του ο Φάμπρι

Ανεβάζει τις «μετοχές» του ο Φάμπρι

Ανεβάζει τις «μετοχές» του ο Φάμπρι

bet365

Μπορεί πριν από μερικό διάστημα να φάνταζε απίθανο το ενδεχόμενο παραμονής του Φάμπρι στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, πλέον ωστόσο έχουν αυξηθεί σημαντικά οι πιθανότητες του Ισπανού.

Τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος και η είσοδος του Τριφυλλιού για πρώτη φορά στη σεζόν εντός της πεντάδας των πλέι οφ, φαίνεται πως έχουν αλλάξει σημαντικό το κλίμα και σε ό,τι αφορά τον Ισπανό τεχνικό. Το ξεκίνημα του στους «πράσινους» δεν ήταν σίγουρα το ιδανικό και σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, έδειχνε σχεδόν... επιστημονικό το σενάριο να μείνει και μετά το τέλος της φετινής σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μπορεί οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο να παραμένουν περιορισμένες, ωστόσο πλέον έχουν αυξηθεί σημαντικά, σύμφωνα με την «Sportday». Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι κατά κύριο λόγο να βγάλει το Τριφύλλι στα πλέι οφ και ακολούθως να πάρει τη 2η θέση, που θα δώσει το εισιτήριο για το Τσάμπιον Λιγκ. Εφόσον συμβεί αυτό, θα έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες, αφού και οι παίκτες πλέον δείχνουν να μην έχουν κανένα παράπονο με τον τρόπο που δουλεύει ο Φάμπρι. Σημαντική πάντως συμβολή είχε και ο Γιάννης Αλαφούζος, που μίλησε μαζί του και ο Ισπανός έχει έρθει πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα