«Μακάρι να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»!
Την ικανοποίησή του για την πρόκριση επί της Σέλτικ εξέφρασε ο άσος των «μπιανκονέρι» μετά τη λήξη του αγώνα με τους Σκωτσέζους και το συνολικό 5-0 (3-0 στο πρώτο ματς και 2-0 στον επαναληπτικό) σκορ σκορ υπέρ της ομάδας του, αλλά τα... όνειρά του φαίνεται ότι δεν σταματούν μόνο στα προημιτελικά.
«Παίξαμε πολύ καλά και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, δεδομένου πως επρόκειτο για ένα δύσκολο ματς», είπε αρχικά ο Πογκμπά και πρόσθεσε:
«Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ! Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γνωρίζοντας πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Είμαστε Γιουβέντους και γι' αυτό θα πρέπει να κερδίζουμε».
Όσο για τα σενάρια περί συζητήσεων του μάνατζέρ του για νέο συμβόλαιο, τα διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας: «Όχι, δεν υπήρξαν συζητήσεις για το συμβόλαιό μου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
