Μαυρίας: «Θα τα καταφέρουμε»

Μαυρίας: «Θα τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Μαυρίας: «Θα τα καταφέρουμε»

bet365

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να μπει στην πεντάδα εμφανίστηκε ο Χάρης Μαυρίας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον NovaSportfm 94,6:

- Είναι περίεργη χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Πολλά ακούστηκαν Τελικά, προλαβαίνετε να βγείτε στην πρώτη πεντάδα;

«Ναι, στην αρχή μείναμε πίσω και δεν παίζαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και ο στόχος μας είναι να βγούμε Ευρώπη και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Είχαμε πίστη στις δυνατότητες μας και αρχίσαμε να βελτιωνόμαστε. Τώρα πλέον, έχουμε και περισσότερη αυτοσυγκέντρωση».

-Θεωρείς ότι χάνετε χρόνο με τις αλλαγές προπονητών;

«Ναι. Επηρεάζεται η απόδοση αλλά εμείς σαν παίκτες προσαρμοζόμαστε στον εκάστοτε τρόπο. Παίρνει λίγο χρόνο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Ο Φάμπρι είναι ένας αμυντικογενής προπονητής;

«Ο προπονητής μας θεωρεί πως όταν κρατάς το μηδέν πίσω, έχεις την δυνατότητα δύο αποτελεσμάτων. Της ισοπαλίας και της νίκης. Και λογικά, θα σκοράρουμε. Και στα δύο πράγματα δουλεύουμε στην προπόνηση αλλά η πειθαρχία στην άμυνα φέρνει αποτελέσματα.

-Ναι αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει με καλό μάτι όλο αυτό;

«Είναι περίεργη η χρονιά. Η ομάδα ήταν ευάλωτη και το έχουμε δουλέψει αυτό με τον Φάμπρι. Στην επίθεση ξέρουμε ότι θα βγάλουμε φάσεις. Οπότε, αν και δεν νομίζω να ικανοποιείται ο κόσμος, είναι μαζί μας, μας βοηθάει και εάν έχει λίγη ακόμη υπομονή θα βγάλουμε αυτό που θέλει».

-Εάν δεν ήταν έτσι η σεζόν, πιστεύεις ότι θα έπαιρνες τόσες ευκαιρίες;

«Σίγουρα βοήθησαν οι συνθήκες. Το τάιμινγκ είναι σημαντικό σε έναν παίκτη αλλά κι εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

-Τα όνειρά σου; Είναι να παίζεις στην Εθνική κάποτε με τους συνομηλίκους σου;

«Ναι, σίγουρα. Αμα συνεχίζουμε να παίρνουμε ευκαιρίες τα νέα παιδιά θα αποδείξουμε εάν μπορούμε να παίζουμε σε μια ομαδα και στην Εθνική. Το ιδανικό πάντως για μένα, στις ομάδες, νομίζω ότι είναι να υπάρχουν κάποια έμπειρα παιδιά ώστε να συμβουλεύουν και να βοηθάνε τους νέους να προσαρμοστούν το ταχύτερο δυνατό».

-Που κρίθηκε το ματς με την ΑΕΚ;

«Θέλαμε να είμαστε πειθαρχημένοι αμυντικά και να παίξουμε από τις πτέρυγες. Είδαμε στο πρώτο μέρος πως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί μας δυσκόλεψε ο ρόμβος που χρησιμοποίησε ο Λίνεν και είπαμε να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα στο κέντρο. Το κάναμε καλά και κερδίσαμε δίκαια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα