Επεισόδια στη Βέροια

Gazzetta team
Επεισόδια στη Βέροια

bet365

Δυστυχώς λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Βέροιας με τον Άρη δεν έλειψαν τα επεισόδια. Συγκεκριμένα οπαδοί των «κίτρινων» συνεπλάκησαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το σύνδεσμο των «ασπρόμαυρων» στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Άρης θα πάρει 4.000 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο πως φοβούνται πιθανά επεισόδια. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, καθώς λίγες ώρες πριν το ματς και συγκεκριμένα στο Μακροχώρι Ημαθίας, υπήρξαν σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη και του ΠΑΟΚ, έξω από τον σύνδεσμο των «ασπρόμαυρων» στην περιοχή.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε για αρκετούς τραυματίες, ανάμεσά τους και άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά και απλά είχαν καταστήματα στην περιοχή. Ευτυχώς που υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα