«Νίκη με ΑΕΚ και πλέι οφ»

«Νίκη με ΑΕΚ και πλέι οφ»

Gazzetta team
«Νίκη με ΑΕΚ και πλέι οφ»

bet365

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ και τόνισε ότι το παιχνίδι δεν παύει να είναι ντέρμπι παρότι οι ομάδες δεν είναι στα καλύτερά τους. Παράλληλα, στάθηκε στη σημασία της νίκης.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε ότι το... τρένο των πλέι οφ δεν έχει χαθεί, καθώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει το στόχο του αν καταφέρει να κάνει ένα σερί νικών. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Πετρόπουλο, τον οποίο θα βρει μπροστά του ως αντίπαλο, στον κόσμο και στην αστάθεια στην απόδοση της ομάδας.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός σε απόδοση 3.80 στη vistabet

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ίσως την καλύτερη από την ημέρα που ανέλαβε ο Φάμπρι την τεχνική ηγεσία. Σας βοηθά αυτή η νίκη ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ;
«Όντως κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Κερδίσαμε δίκαια, πετύχαμε γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες... Νομίζω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση και για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να πάμε στο ντέρμπι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».
Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό. Ίσως να βρίσκονται και στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας τους... Πιστεύεις ότι όλα αυτά τα προβλήματα, θα επηρεάσουν τις ομάδες στο ντέρμπι;
«Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των ομάδων και το πως βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Ένα αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τη σημασία αυτών των παιχνιδιών και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».
Η ΑΕΚ έχει ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια. Τι εικόνα έχεις σχηματίσει;
«Όντως έχει ανοδική πορεία. Έχει νεαρά παιδιά με ταλέντο, όμως νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, να παρουσιαστούμε καλοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Δεν έχετε ακόμα καταφέρει να πετύχετε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έχει έρθει η στιγμή για να γίνει πραγματικότητα;
«Ναι, νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Το δείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δημιουργήσουμε ένα σερί νικών».
Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας... Τι πιστεύεις ότι φταίει γι' αυτή την αγωνιστική αστάθεια;
«Είναι πολλοί παράγοντες... Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Νομίζω ότι έχουμε χάσει βαθμούς, που δεν θα έπρεπε και δεν αξίζαμε να τους χάσουμε. Έχουμε χάσει βαθμούς σε παιχνίδια, όπου παίξαμε αρκετά καλά, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό μας απογοήτευσε λίγο και ίσως στο επόμενο παιχνίδι να μας έβγαινε αυτή η απογοήτευση. Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία, με αφετηρία το παιχνίδι της Κυριακής, να πάρουμε μια ακόμα νίκη, να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και να ανέβει και η ψυχολογία μας ακόμα περισσότερο».
Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος με την πορεία της ομάδας, το ίδιο και εσείς. Θεωρείς ότι μπορείτε να του δώσετε λίγη χαρά την Κυριακή;
«Είναι λογικό, όλοι όσοι βρισκόμαστε και απαρτίζουμε την ομάδα. Είτε είναι ο κόσμος, είτε εμείς οι παίκτες, είτε όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό... Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, είναι στεναχωρημένοι... Είναι λυπημένοι. Όμως να είναι σίγουροι ότι από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε, προσπαθούμε... Και εμάς δεν μας αρέσει η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και κάνουμε ότι μπορούμε, για να ανατρέψουμε τα δεδομένα».
Την Κυριακή θα βρεις απέναντι σου τον Αντώνη Πετρόπουλο... Μόνο σε προπονήσεις τον έχεις αντιμετωπίσει... Είναι περίεργο;
«Χαίρομαι που πηγαίνει καλά, παρόλο που θα είμαστε αντίπαλοι. Του εύχομαι να μην σκοράρει τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι...»
Ένας στόχος σας έχει απομείνει. Τα πλέι οφ. Προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός την πεντάδα του πρωταθλήματος;
«Φυσικά και προλαβαίνουμε. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω ότι αν μπορέσουμε να κάνουμε επτά νίκες, θα καταφέρουμε να είμαστε στα πλέι οφ.
Είναι κακή η χρονιά για τον Παναθηναϊκό, όμως σε ατομικό επίπεδο τα πηγαίνεις εξαιρετικά. Νομίζω ότι είναι η χρονιά του Ορέστη Καρνέζη. Είσαι ένας από πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας και εκ των αρχηγών, ενώ έχεις σταθεροποιήσει την απόδοση σου. Αισθάνεσαι πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;
«Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όσο αγωνίζεσαι, όσο προπονείσαι, πάντα μαθαίνεις. Πάντα γίνεσαι καλύτερος. Θα προτιμούσα να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Ας ήταν πρώτη η ομάδα και ας μην φαινόμουν καθόλου. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα μου, ώστε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε και να φτάσουμε ψηλά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».
Υπάρχει πίεση όταν πηγαίνεις καλά; Αισθάνεσαι ότι πρέπει να γίνεις καλύτερος;
«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζομαι εύκολα και δεν επαναπαύομαι. Θέλω το κάτι παραπάνω, δουλεύω πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος που αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα