Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Γκέσιος

Φώτης Καρακούσης
Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Γκέσιος

bet365

Να εκτίσει κόντρα στον Ολυμπιακό την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, αποφάσισε για τον Γιάννη Γκέσιο ο τεχνικός της Κέρκυρας Γιάννης Παπακώστας.

Με έξι βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού η θέση της Κέρκυρας είναι εξαιρετικά άσχημη. Οι «Φαίακες» θέλουν όσους γίνεται περισσότερους βαθμούς και τους θέλουν άμεσα. Το πρόγραμμα μόνο εύκολο δεν είναι, ενώ δεν λείπουν και τα προβλήματα. Ένα από αυτά είναι και η απουσία του Γιάννη Γκέσιου. Ο σκόρερ της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Γιάννης Παπακώστας αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στη Κέρκυρα στις 17 Μαρτίου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα