«Καραντίνα» και... απολογία για Πίνο

«Καραντίνα» και... απολογία για Πίνο

Gazzetta team
«Καραντίνα» και... απολογία για Πίνο

bet365

Μόνος του θα γυμνάζεται το επόμενο διάστημα ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, μετά το νέο του πειθαρχικό παράπτωμα και πιθανότατα σήμερα θα απολογηθεί στον Μίτσελ.

Μόλις δύο μήνες έχει συμπληρώσει επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός και ήδη πρόλαβε να καταγράψει δύο πειθαρχικά παραπτώματα. Μετά την άρνησή του στην Κομοτηνή να βγει για ζέσταμα, το Σάββατο έλειπε αδικαιολογήτως από την προπόνηση, κάτι που δεν πρόκειται να περάσει ατιμώρητο όμως αυτή τη φορά.

Ο Πίνο αναμένεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά και μάλιστα ο Μίτσελ του απαγόρεψε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 26χρονος άσος θα γυμνάζεται μόνος του τις επόμενες ημέρες ενώ πιθανότατα σήμερα θα απολογηθεί στον προπονητή του. Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για ανανέωση ως το 2015.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα