Νίκη με τους... «300» του Λεωνίδα!

Νίκη με τους... «300» του Λεωνίδα!

Νίκη με τους... «300» του Λεωνίδα!

bet365

Για μία ακόμα φορά ο Φάμπρι απέδειξε πως είναι από τους πλέον εκκεντρικούς προπονητές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έδειξε στους παίκτες του την ταινία «300»!

Τι συμβολή μπορεί να είχε ο... Λεωνίδας της αρχαίας Σπάρτης στη νίκη του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου; Ο ηγέτης των Σπαρτιατών στάθηκε «σύμμαχος» του Φάμπρι, αφού ο Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον ΟΦΗ και τους έδειξε αποσπάσματα από την ταινία «300» σε DVD!

Ο τεχνικούς του Τριφυλλιού ήθελε να «πωρώσει» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του με αυτό τον τρόπο, βλέποντας τις επικές μάχες των Σπαρτιατών με τους Πέρσες. Μάλιστα εκείνο που τόνιζε είναι ότι: «Έτσι πρέπει να παλεύουμε κι εμείς στους αγώνες. Όπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες. Ενωμένοι μέχρι τέλους...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα