Βαρέθηκαν να περιμένουν στην ΑΕΚ!

Βαρέθηκαν να περιμένουν στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
Βαρέθηκαν να περιμένουν στην ΑΕΚ!

bet365

O Bασίλης Ξενιάδης τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να βάλει χρήματα στην ΑΕΚ τη Δευτέρα, ωστόσο η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι παύει να ισχύει η συμφωνία...

Ο εκπρόσωπος του Βασίλη Ξενιάδη, Άκης Λιμοντζόγλου, τόνισε ότι η πλευρά του επιχειρηματία ζήτησε τρεις μέρες περιθώριο για να μπουν τα χρήματα και αποκάλυψε ότι αυτά προέρχονται από κινεζική εταιρεία. Παράλληλα, κάνει υποστήριξε ότι τα χρήματα είναι τελικά 900.000 ευρώ. Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που υπήρξε στους ανθρώπους της Ένωσης τα χρήματα θα μπουν τη Δευτέρα μέσω δύο τραπεζών, της της κορεατικής «Hana Bank» και της γερμανικής «Commerz Bank», πριν καταλήξυν στην «Πειραιώς».

Οι διοικούντες την ΑΕΚ ζήτησαν επίσημα έγγραφα που να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ωστόσο ο Ξενιάδης παρουσίασε ένα mail από την εταιρεία που σκοπεύει να κάνει την ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ. Αυτό δεν κρίθηκε επαρκές και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να περιμένουν για λίγο, μήπως και τους παρουσιαστεί επίσημο έγγραφο που να δείχνει την «διαδρομή» των χρημάτων.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβει και τελικά η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η συμφωνία με την εταιρεία που εκπροσωπεί ο Λιμοντζόγλου παύει να υφίσταται: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παύει να ισχύει η συμφωνία με την εταιρεία που εκπροσωπεί ο κ. Λιμοντζόγλου δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα όπως είχε συμφωνηθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα