Όλα ανοιχτά για το άρθρο 99

Όλα ανοιχτά για το άρθρο 99

Gazzetta team
Όλα ανοιχτά για το άρθρο 99

bet365

Στο Δ.Σ της ΠΑΕ Άρης συζητήθηκε η στάση που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα ενόψει της συνάντησης με την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λιγκ και τον ΠΣΑΠ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (22/2).

Το θέμα σχετικά με την παραμονή ή μη του Γιάννη Μιχαλήτσου μονοπώλησε την επικαιρότητα του Άρη τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως... ξεχάστηκε το μείζον ζήτημα της απόφασης για το άρθρο 99. Οι «κίτρινοι» καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα αποσύρουν την αίτησή τους για υπαγωγή στο άρθρο 99, προκειμένου να μπουν στο «μνημόνιο» της Σούπερ Λιγκ για αποπληρωμή των οφειλών προς πρώην παίκτες σε δόσεις.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ, στο οποίο συμμετείχαν και οι επικεφαλής της Κίνησης Μελών Άρη, ακούστηκαν αρκετές γνώμες, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Είναι πολύ πιθανόν πάντως οι άνθρωποι του Άρη να το διαπραγματευτούν, ζητώντας περισσότερες δόσεις και μείωση στις ρήτρες, προκειμένου σε αντάλλαγμα να αποσυρθούν από το άρθρο 99.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα