Δεν ξεχνούν το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός! (vid)

Δεν ξεχνούν το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός! (vid)

Θάνος Σαρρής
Δεν ξεχνούν το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός! (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ επέλεξε το top 10 με τα Ευρωπαϊκά ματς στο Άνφιλντ και στην τρίτη θέση τοποθέτησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2004. Οι οπαδοί των Ρεντς, πάντως, το έχουν φέρει στη δεύτερη!

Με αφορμή το ματς με την Ζενίτ στο Άνφιλντ, όπου οι Ρεντς θέλουν να ανατρέψουν το 2-0 της Αγίας Πετρούπολης, το επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ παρουσίασε τα καλύτερα ευρωπαϊκά ματς που έκαναν το θρυλικό Kop να.. .τρέμει και έμειναν αξέχαστα. Οι Ρεντς επέλεξαν 10 ματς και στη συνέχεια έδωσαν στον κόσμο τη δυνατότητα με την ψήφο του να κρίνει το αποτέλεσμα.

Το 3-1 με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004, βρίσκεται σε περίοπτη θέση! Oι Ρεντς είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και ήθελαν τρία γκολ για να προκριθούν. Κατάφεραν να το πετύχουν, με τον Στίβεν Τζέραρντ να κάνει με τρομερό σουτ του 3-1 και να προκαλεί... σεισμό στο πέταλο του Άνφιλντ!

«Το φάουλ του Ριβάλντο σήμαινε ότι η Λίβερπουλ ήθελε τρία γκολ για να προκριθεί από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πονγκόλ έβαλε το πρώτο γκολ, ο Μέλορ το δεύτερο και στη συνέχεια, στο 86', ο Τζέραρντ πέτυχε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα γκολ στην ιστορία των Ρεντς για να ολοκληρώσει την επαναφορά», αναφέρεται στην περιγραφή του γκολ, που οι Ρεντς έχουν τοποθετήσει στην τρίτη θέση. Πίσω μόνο από το 3-1 με την Σεντ Ετιέν το 1977 και το 1-0 επί της Τσέλσι το 2005, με τον Γκαρσία να βάζει το γκολ που οδήγησε την ομάδα στον απίστευτο τελικό της Κωνσταντινούπολης.
Ο κόσμος μέχρι στιγμής έφερε το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στι δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 (4-0), το οποίο στην αρχική σειρά είχε τοποθετηθεί έκτο! Η ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ συνεχίζεται!
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα