Η Κρήτη στο πόδι!

Μαριάννα Αξιοπούλου
Η Κρήτη στο πόδι!

bet365

Το τοπικό ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Το κρητικό ντέρμπι και όλα τα κλισέ που μπορούν να το ακολουθούν. ΟΦΗ είναι το φαβορί! Έχει την εμπειρία και την… τεχνογνωσία να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, όπως απέδειξε και στον πρώτο γύρο όπου επικράτησε του ενθουσιώδη Πλατανιά με 2-1 στα Χανιά. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με τέρματα 8-1, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», κάτι που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Βαθμολογικά είναι μάλλον ασφαλής για το θέμα του υποβιβασμού, όμως μπορεί να ρίχνει κλεφτές ματιές προς τα πάνω και σίγουρα έχει κίνητρο να κερδίσει τον Πλατανιά. Οι νεοφώτιστοι από την πλευρά τους, έφαγαν για να διατηρήσουν το γούρι, παίζουν ξανά Δευτέρα που τους έφερε καλή τύχη την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησαν του Άρη και ψάχνουν βαθμούς μακριά από την έδρα τους, κάτι στο οποίο δεν είναι και τόσο καλοί. Μακριά από τα Χανιά έχουν μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς, ενώ χειρότεροι στο συγκεκριμένο τομέα είναι μόνο ο Άρης και ο ΟΦΗ!!

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 18/2, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1, ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1. / Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-3, Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0, Πλατανιάς-Άρης 2-0.
EXIT POLL: 1: 2,10 Χ: 3,36 2: 4,40
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο ΟΦΗ - Κανακούδης (τιμωρ.), Τετέ (τιμωρ.), Μπέλιτς (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Τσιτσώνης, Ακρίβος, Κοντιζάς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: -

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα